Menuforslag

Email Udskriv PDF
Pris pr. kuvert
Tunmousse på pluk af salat med dild og citron.
Chorizo pølse med svampe og syltet peberfrugt.
Brød og smør.

Kylling a la cream med champignon, bacon og fettuccine.
Marineret oksefilet med smørstegte kartofler og sky sauce.
Salat med tomat, agurk, feta, oliven, peanuts og peberdressing.

Fragilite roulade med hindbær, chokolade og flødeskum.
215
Limepaneret fiskefilet med tiger rejer, urter og basilikum skum.
Bresaola med oliven, syltede mini løg, parmesan og balsamico.
Brød og smør.

Kalvefilet Marineret i krydderurt Dijon med ristede timian kartofler og krydder sauce.
Weberstegt svinekam med kartoffelgratin tilsat porrer, tomat og hvidløg.
Salat mix med artiskok, solmodnede cherry tomater, cornichon, croutons og krydderurtedressing.

Islagkage fra Ryå.
235
Varmrøget laks med slikasparges, pesto og citron.
Svinemørbrad med pinjekerner og soltørrede tranebær.
Brød og smør.

Lammekølle smurt i persillepesto med flødekartofler.
Oksemørbrad marineret i Jack Daniels med citron kartofler og vildt svampe sauce.
Salat bar med forskellige salater og diverse tilbehør.

Dessert buffet med mousse, kage, tærte, frugt og is.
255
Oksecarpaccio med marineret rucola og svampe.
Laks svøbt i Serranoskinke med persille pesto.
Brød og smør.

Filet af limousine med bagte kartofler og hvidløgs smør.
Helstegt krondyrsfilet marineret i calvados.
Stegte rodfrugter, dampet asparges, pom rosti og sauce Italien.
Mixed salat med artiskok, svampe, marinerede cherry tomater, tranebær, pinjekerner og krydderurtedressing.

3 slags italiensk ost med druer, piment og kiks.
285
Frit valg mellem:
Klar suppe med boller og flutes.
Minestrone med pasta og brød.
Pålægsbord med lun leverpostej brød og smør.
Hot dog med tilbehør.
Biksemad med rødbeder og bearnaise.
60
Husets Hvidvin
150
Husets Rødvin
150
Dessert vin
175
Keystone Chardonnay 2010, California
175
Bear Creek Zonfandel 2010, California
175
Øl
24
Vand
20
Kirr
20
Kirr royal
25
Asti
30
Prisen inkluderer duge, servietter, lys, blomster og betjening.