Møder, kurser og konferencer

Email Udskriv PDF
Skovsgård Multihus har professionelle faciliteter til afholdelse af møder, kurser og konferencer af enhver størrelse.

Multisalen

Vores spændende Multisal er det ideelle lokale til afholdelse af arrangementer med et deltagerantal mellem 10 og 80. Med skolebordsopstilling er der plads til indtil 50 deltagere og med konferenceopstilling indtil 80 deltagere.

Det er et lyst og spændende lokale med direkte kontakt til den omgivende natur. Der er alle muligheder for fleksible bordopstillinger, der passer til det aktuelle arrangement.

Øvrige lokaler

Husets øvrige lokaler er ideelle til en lang række arrangementer – fra det lille møde med fire deltagere og til det store arrangement med 500 deltagere eller derover.

lys og lyd Udstyr

Multisalen har alt udstyr inden for lyd og lys samt AV-udstyr, herunder projektor og kæmpelærred. Både i Multisalen og øvrige lokaler er der flip-over, whiteboard, overhead og øvrigt udstyr efter behov.

Dagsmøde

Til et dagsmøde serveres kaffe, rundstykker, frugt og isvand i mødelokalet, lækker frokost i separat lokale samt kaffe med kage i mødelokalet.

Vi er fleksible

Vi tilpasser arrangementet lige efter dine ønsker og serverer efter ønsker og behov til det aktuelle arrangement. Ring op for at aftale nærmere om, hvordan vi sikrer, at du får et vellykket arrangement. Vi tilbyder alle muligheder i Skovsgård Multihus.