Selskaber og fest

Email Udskriv PDF

restaurantI Skovsgaard Multihus har du mulighed for at sætte dit eget præg på den næste fest. Vi dækker op, og du kommer med feststemte gæster.

Uanset om det drejer sig reception, barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller begravelse står vi klar til at hjælpe dig med den allerbedste løsning i vores dejlige lokaler.

 

 

Multisalen

lang_bordMultisalen er vores flotte og mest benyttede lokale til alle former for fest og selskab med et deltagerantal mellem 10 og 80. Salen er den ideelle ramme om netop dit arrangement.

Det er et lyst og spændende lokale med direkte kontakt til den omgivende natur. Vi klarer enhver bordopstilling, uanset om der ønskes runde eller firkantede borde, og du bestemmer, hvordan dine borde skal se ud. Vi klarer alt med hensyn til borddækning, dekoration o.s.v.

 

Øvrige lokaler

rundt_bordHusets øvrige lokaler er velegnet til mange slags arrangementer – fra det lille selskab og til det helt store med flere hundrede deltagere.

Hele huset er handicapvenligt med kørestolsrampe, elevator og trappelift. Det sikrer let adgang for alle.

 

 

Servering

Uanset om det drejer sig om det lille arrangement med en kop kaffe eller det store med flere retter mad, kan du være sikker på, at du får kvalitet i toppen.

Vores koncept med kød tilberedt på weber-grill er karakteristisk for Skovsgård Multihus. Alt kød tilberedes på kulgrill og serveres ved bordet, eller som buffet efter dit ønske.

Hos os er kvaliteten af råvarerne i top, og vi tilbereder selv den samlede menu i vores nye køkken.

 

Vi er fleksible

Vi tilpasser alt i arrangementet efter dine ønsker.

Ring eller kom på besøg, så vi ved fælles hjælp kan sikre dit kommende arrangement. Se vores dejlige lyse lokaler og vær med til at lægge rammerne i god tid før dagen.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på det du ønsker.

 

Mad ud af huset

Vil du holde din fest hjemme eller i andre lokaler står vi klar til at levere den samme gode mad, som vi serverer i Multihuset. Alt  der serveres i huset, kan også leveres som mad ud af huset.

Vi laver gerne et tilbud med den samlede pris for leveringen, herunder  anretning, servering og afrydning af maden.